---

You are here

Comunicat de presa 09.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că, în acest moment, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi se circulă în parametri de siguranță și control.
Toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi sunt deschise circulației și se circulă fără asistența Poliției Române.

 

Cu toate acestea, atragem atenția participanților la trafic, că în perioada imediat următoare ANM anunță un nou val de vreme rea. Deoarece va urma un nou episod de fenomene extreme cu noi precipitații de ninsoare abundentă și fenomene de viscol, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în prezent, continuă acțiunile de deszăpezire și de întreținere preventivă a întregii rețele de drumuri pe care le are în administrare.

 

De asemenea, având în vedere că pe toată această perioadă temperaturile sunt extrem de scăzute și accidental, pot apărea suprafețe cu polei pe partea carosabilă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, monitorizează permanent, și intervine, atunci când este cazul, prin DRDP-urile din țară, pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi expuse fenomenelor de îngheț.

 

ANM anunță în intervalul 9 – 10 ianuarie că în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.