---

You are here

Comunicat de presa 11.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că ANM a emis o atenționare meteo de cod Galben pentru data de 18 ianuarie, intervalul ora 14:00 – ora 20:00, fenomenele vizate constând în intensificări ale vântului cu viteze la rafală cu 55..65 km/h, izolat 70 km/h și zăpadă spulberată. În aceste condiții (vânt puternic cu rafale de 55-65 km/h, izolat 70 km/h) pe Autostrada A2 circulația rutieră rămâne închisă.

Pentru asigurarea legăturii între Constanța și București, reprezentanții CNAIR SA împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere au stabilit ca începând cu ora 13:15, circulația pe A2 să de desfășoare controlat și ordonat. În acest sens, la capetele autostrăzii se formează coloanele de mașini care sunt însoțite de Poliția Rutieră și utilajele de dezăpezire ale CNAIR SA.

Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.