---

You are here

Din cauza unui stâlp de înaltă tensiune cazut pe carosabil la ieșirea din localitatea Bârlad (km 75), circulația a fost blocată pentru o perioadă de timp. Evenimentul a agravat situația deja creeată de ninsorile abundente și de viscolul din ultimele 24 de ore.

Utilajele CNAIR acționează în zonă pentru remedierea situației. Pe relația Iași-Vaslui (DN24),  se continuă acțiunea de deszăpezire pentru redeschiderea traficului în zona, imediat ce încetează viscolul.

Facem apel la toți conducătorii auto să își doteze corespunzător vehiculele și pe cât posibil să evite deplasările în această perioadă, inclusiv pentru a permite utilajelor CNAIR S.A. să desfășoare acțiunile de deszăpezire cât mai eficient.

Vă informăm că în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă și precizăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.