---

You are here

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și Directorul General al CNAIR S.A, Ștefan Ioniță au efectuat în data de 5 mai vizite pe șantierele din jurul Municipiului București, județele Teleorman și Giurgiu.

"Pe șantierele A3, București-Ploiești și pe Varianta Ocolitoare a localității Mihăilești, am constat o mobilizare nesatisfăcătoare, ceea ce ne-a determinat să solicitam constructorilor să vină luni la minister și să discutăm serios, urmând să luăm măsuri în acest sensa precizat Directorul General al CNAIR S.A., Ștefan Ioniță.

El a adăugat că a mai fost verificat șantierul Centurii rutiere a Bucureștiului, lotulul 1 - secțiunea DN7 - A1, care la acest moment se află într-un stadiu de execuție a lucrărilor de peste 57% și care este monitorizat permanent.

Am verificat și podul de la intrarea în Alexandria unde se lucrează la montarea bordurilor, realizarea trotuarului și montarea parapetului de siguranță pe calea 1. Consider că mobilizarea atât a CNAIR cât și a antreprenorilor este factorul esential in respectarea și realizarea tuturor contractelor pe care le derulăm, a mai precizat Directorul General al Companiei, Ștefan Ioniță, care a ținut să sublinieze că vor continua controalele și va fi constant urmărită derularea proiectelor.