---

You are here

Directorul General al CNAIR SA, Ștefan Ioniță, le-a cerut astăzi directorilor regionali să se implice încă din faza de proiectare a obiectivelor care urmează să fie construite în zonele de care răspund. El a atras atenția că o serie de întârzieri în derularea unor proiecte pornesc de la proiectanți și evaluatori, iar reprezentanții regionalelor CNAIR trebuie să fie pregătiți să intervină  înaite ca proiectele respective să fie blocate.

„Acum sunt resurse, ne trebuie doar voință. Vă solicit să lucrați umăr la umăr cu proiectanții la fiecare obiectiv. Așa va fi evitată apariția unor blocaje. Schimbați ceva în abordare! Ca directori puteți să deblocați anumite situații, pentru că sunteți mandatați pentru acest lucru. Veniți inclusiv cu propuneri de modificări legislative, acolo unde constatați că apar blocaje! Iar dacă antreprenorii nu se implică și blochează lucrările, reziliem contractele!”, le-a transmis directorilor regionali, directorul General a CNAIR, Ștefan Ioniță.

Directorul General al CNAIR SA le-a mai cerut directorilor regionali să ia inclusiv măsuri prin care să asigure personalului din subordine echipamentele necesare și condiții optime de muncă, acolo unde se constată că într-adevăr sunt probleme.