---

You are here

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc si Directorul General al CNAIR Stefan Ionita au inspectat din nou inopinat santierul  Autostrazii Bucuresti -Ploiesti. Cu aceasta ocazie s-a constatat un progres al lucrarilor de la ultima vizita.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a precizat ca a constatat o schimbare radicala de atitudine a constructorului, fata de abordarea acestui proiect. 

“Muncitorii si utilajele erau pe santier intr-un numar mult mai mare, iar progresul fata de ultima mea vizita era vizibil. Mi-as dori sa nu fie nevoie de amenintari pentru ca antreprenorii sa-si faca treaba”, a afirmat Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

In opinia Directorului General al CNAIR, Stefan Ionita, este posibila o mobilizare mai buna a Constructorului pe acest ultim segment al autostrazii Bucuresti-Ploiesti. 

 " La pasajele Valea Saulei si cel pentru calea ferată se lucreaza la fundațiile indirecte si la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor fata de vizita anterioară, dar cred ca este posibila o mobilizare mai buna. Voi monitoriza in continuare situația si voi mai face astfel de vizite pentru a ma convinge de seriozitatea cu care se executa aceste lucrari", a precizat Ștefan Ionita, Directorul General al CNAIR SA.

Ministrul Transporturilor si Directorul General al CNAIR SA au mai inspectat inopinat acelasi santier in urma cu trei saptamani si au constatat la acea data o mobilizare nesatisfăcătoare a Constructorului. 

Aceasta situatie l-a determinat la acel moment pe Ministrul Transporturilor , Razvan Cuc sa ii cheme la Minister pe reprezentantii Constructorului, carora le-a atras atentia ca in cazul in care nu respecta termenele de executie, urmeaza sa fie luate masuri de sanctionare.

 

CNAIR SA