---

You are here

La această oră toate Direcțiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, în special pe sectoarele afectate cel mai grav de fenomenele meteorologice.

Se acționează la nivel național cu 773 de autoutilaje, iar in ultimele ore au fost folosite  2867 de tone de material antiderapant, pe autostrazi si pe drumurile nationale.

Acțiunile de deszăpazire sunt concentrate  în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași Buzău, Brăila și Tulcea, cele mai afectate de ninsori, dar și  în județul Galați și în zonele montane din Oltenia, unde sunt ninsori izolate.

Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe majoritatea autostrăzilor și drumurilor naționale.

Facem din nou apel la conducătorii auto, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.