---

You are here

Atenție ! Încep ninsorile si viscolul!

Recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și doar dacă au autovehiculele echipate de iarnă. Recomandăm de asemenea conducătorilor auto să se informeze înainte de a pleca la drum despre starea zonelor tranzitate, să adapteze viteza la condițiile din trafic și să respecte eventualele restricții de circulație impuse.

Vă aducem la cunostință că în județele Teleorman și Giurgiu a început deja să ningă în cantități însemnate, iar pe drumurile naționale și autostrăzile din celelalte județe ninge moderat.

Menționăm că în perioada 26 februarie, ora 04:00  - 27 februarie, ora 14:00 sunt anunțate ninsori însemnate cantitativ, depunerea unui strat consistent de zăpadă și vizibilitate scăzută din cauza viscolului, în județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea .

Precizăm că toate Direcțiile Regionale ale Companiei sunt mobilizate si intervin pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune. De asemenea, regionalele unde fenomenele meteo sunt moderate vor veni în ajutorul celor care se confruntă cu fenomene extreme, deplasând utilaje acolo unde va fi nevoie.

La această oră nu este niciun sector de drum național sau autostradă închis ori cu circulația îngreunată din cauza fenomenelor meteorologice.

În cazul în care, din cauza viscolului puternic, vizibilitatea va scădea până la limita de siguranță, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră vor decide închiderea traficului pe anumite sectoare de drum. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.