---

You are here

Astăzi, 12.06.2018, Directorul General al CNAIR SA, Narcis Neaga, a inspectat lucrările de remediere a problemelor apărute de DN 1C la jumătatea lunii mai în urma alunecărilor de teren provocate de ploile abundente din zonă.

În urma discuțiilor de astăzi, reprezentanții Antreprenorului, FCC Construccioni SA, au estimat că lucrările de reparații vor fi finalizate în cursul lunii august anul curent.

Reamintim că la momentul producerii alunecărilor de teren de pe DN 1C, Directorul General al CNAIR, s-a deplasat la fața locului pentru a discuta cu antreprenorul despre începerea rapidă a lucrărilor de reparații.

Precizăm că o comisie a CNAIR Central, condusă de Narcis Neaga, însoțit de Directorul General Adjunct Cristian Andrei, Directorul Dezvoltare Drumuri Naționale, Poduri și Variante Ocolitoare, Mihai Bașulescu, Directorul Direcției Tehnice, Gheorghe Ispas și Directorul DRDP Cluj, Radu Băruță, a inspectat zonele cu probleme și lucrările aflate în desfășurare pe raza regionalei.

Cu această ocazie, Narcis Neaga a cerut conducerii DRDP Cluj să supravegheze riguros toate lucrările și să fie foarte atenți la respectarea termenelor asumate de constructori, precum și la calitatea lucrărilor executate.