---

You are here

Astazi, 13.06.2018, ora 21:30,suprafața carosabilă a fost readusă la nivel și asfaltată la mai putin de 6 ore de la începerea intervenției pentru remedierea deformăriicare a apărut la km 22 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers București - Constanța, dilatării a două plăci de beton în zona rosturilor de dilatație.

Remedierea acestei problemea fost facută după ce Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga a cerut intervenția rapidă a drumarilor și utilajelor CNAIR.

Lucrările au fost efectuate de o echipă de 21 muncitori și 9 utilaje ale secției de producție a CNAIR care au detensionat plăcile de beton afectate și le-au îndepărtat, după care a refăcut planeitatea și au asfaltat suprafața deteriorată. .

Precizăm că restricția de circulație pe banda 2 la km 22 și cea de viteză de 80 km/h pe sectorul cuprins intre km 12+000 – km 36+000, pe sensul de mers București – Constanța, se mențin în zona care a fost afectată până când covorul asfaltic cald, proaspăt așternut, se va întări.

Menționăm că între orele 00:00 și 04:00 reprezentanții CNAIR și ai Poliției Autostrăzi vor efectua o revizie la fața locului în vedere ridicării restricțiilor de circulație impuse pentru remedierea degradării carosabilului produsă astăzi.