---

You are here

Pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), sectorul Novaci – Rânca, este permisă doar circulația autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 t, care au fost surprinse în zonă de codul galben de ninsori și viscol.

Aceste autovehicule sunt însoțite de utilajele de deszăpesire ale SDN Târgu Jiu, atât la urcare cât și la coborâre, iar circulația se desfășoară pe o singură bandă.

Este permis doar accesul  autovehiculelor cu tracțiune 4x4 sau care sunt echipate cu lanțuri antiderapante.

Utilajele SDN Târgu Jiu acționează în continuare pentru degajarea zăpezii de pe carosabil și reluarea circulației pe ambele benzi, imediat ce vremea va permite.

În zonă se menține codul galben de ninsori și viscol !

Acest sector de drum a fost închis încă de ieri din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, care au produs vizibilitate extrem de redusă.

Facem în continuare apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

 

CNAIR SA