---

You are here

Din cauza unei avalanșe de zăpadă de mari dimensiuni căzută pe carosabil, CNAIR, si Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7A în în localitatea Jiet, județul Hunedoara.

Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente și pierderilor de vieți omenești.

La această oră utilajele CNAIR acționează pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației care este estimată în jurul orei 10:00.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.