---

You are here

Mai multe firme s-au arătat interesate de contractul care vizează elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Craiova - Targu Jiu și au depus  astăzi (20 iunie 2019) oferte în acest sens.

Operatorii economici EGIS ROMANIA SA - SEARCH CORPORATION SRL și-au prezentat ofertele în asociere ca și IRIMAT CONS SRL - ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA. În schimb Compania TPF INGINERIE SRL a preferat să participe individual la această licitație.

În conformitate cu prevederile contractuale, Prestatorul desemnat de Comisia de evaluare va avea obligația să elaboreze Studiul de Fezabilitate, Proiectul Tehnic de Execuție și Proiectul pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire, dar și să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizatiei de constructie de catre Autoritatea Contractantă.

După finalizarea contractului, care are o perioadă de derulare de 24 de luni, se va intra direct în faza licitării documentației pentru construcția  Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.