---

You are here

Din cauza viscolului și a vizibilității reduse, CNAIR si Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN  29A, km 42+500 –km 98+600, între Dorohoi – Rădăuți-Prut, județul Botoșani.

Menționăm că, pentru reluarea circulației în condiții de siguranță, DRDP Iași are mobilizate în zonă patru autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant, un autogreder și o autofreză.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CNAIR S.A.