---

You are here

Astăzi, 12.02.2021, s-a reluat circulația rutieră pe: DN 24C, km 77+000-103+000, Stânca – Manoleasa, județul Botoșani.

Reamintim faptul că traficul fusese închis începând cu ora 12:30, din cauza viscolului puternic. Pentru restabilirea circulației rutiere, DRDP Iași a intervenit cu o autofreză și trei autobasculante dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant.

Autoutilajele vor rămâne mobilizate în zonă, având în vedere că traficul se desfășoară cu greutate și pe sectorul DN 24C, Santa Mare – Ștefănești, din aceleași motive.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CNAIR S.A.