---

You are here

În perioada, 26.08.2021 – 30.08.2021, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Borș PTF (județul Bihor) – DN1 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – DN1C – DN17 – VO Suceava – DN2 – DN17A – Rădăuți (județul Suceava).

Vehiculul transportă o confecție metalică.

Lațimea maximă a vehicului este 5,95 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

                                                                                                           

 

                                                                                                                                CNAIR SA