---

Eşti aici

Iți mulțumim că participi la acest proces de consultare publică cu privire la traseul Autostrăzii Târgu Neamț – Iași – Ungheni, o nouă autostradă, de aproximativ 100 km. Opinia ta reprezintă un pas important in implementarea acestui proiect care va aduce multiple beneficii comunității locale și economiei regiunii, făcând în același timp călătoriile mai rapide, mai sigure și degrevând orașele Pașcani, Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Iași și comunitățile învecinate de congestiile de trafic. Dorim să știm ce părere ai cu privire la propunerile noastre de traseu pentru sectorul de autostrada cuprins între Lețcani si Ungheni și te rugăm să ne transmiți comentariile/propunerile tale până vineri 28 octombrie 2022, ora 23:59. Spune-ne ideile și comentariile tale completând chestionarul de feedback online de mai jos. Feedback-ul tău este important pentru noi și va fi luat în calcul la alegerea variantei finale de traseu pentru sectorul de autostrada cuprins intre Letcani si Ungheni.

Accesand link-urile de mai jos puteti regasi documentatia tehnica pentru "Analiza multicriteriala de traseu 2 - etapa 1", variantele de traseu studiate in format .dwg, .kmz si .pdf, cat si o brosura de consultare publica.

De asemenea variantele de traseu propuse pot fi consultate accesand harta interactiva a proiectelor de infrastructura utilizand acest link.

 

Brosura consultare publica 

Documentatie tehnica si variante de traseu studiate

Chestionar Autostrada Tg Neamt-Ungheni