---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa 08.12.2016

Pe DN 76, Lot 2: Brad - Ioneşti, km 35+432 – km 55+425 a avut loc Recepţia la Terminarea Lucrărilor.

Odată cu analizarea calității lucrărilor care au facut obiectul contractului „5R10b, km 35+432 - km 55+425 Brad - Ioneşti”, Comisia a constatat că lucrările efectuate corespund din punct de vedere tehnic și calitativ respectând reglementările în vigoare, astfel că, sunt întrunite condițiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranță.

"DN 76 a fost un proiect pe care l-am găsit blocat şi a trebuit să luam măsuri imediate pentru deblocarea şi finalizarea acestuia. Am intensificat controalele şi am solicitat în permanenţă executarea lucrărilor ţinându-se cont de calitate şi de buna execuţie. Atât noi, compania, cât şi Ministerul Transporturilor ne-am asumat ca una dintre priorităţile noastre să fie executarea lucrărilor pe DN 76 astfel încât  la finele acestui an să se poată circula în condiţii normale de siguranţă şi confort" a declarat Cătălin Homor, Director General CNAIR SA.

Valoarea totală a Contractului este de  64,990,352.16 lei fără TVA. Lucrările au fost realizate de Antreprenorul PORR BAU GmbH şi beneficiază de o perioadă de garanţie de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepţie a acestora.