---

Eşti aici

An curent

Arhiva

S-a redeschis circulația pe DN 11B

Astăzi, 14.03.2018, începând cu ora 06:30, circulația rutieră a fost reluată pe DN 11B, km 22+000 – km 26+000, în zona localității Cașinu Nou (județul Harghita), pentru toate categoriile de autovehicule.

Măsura de închidere a circulației a fost luată aseară din cauza inundațiilor (apă și aluviuni  provenite din scurgerile de pe versanți), pe carosabil s-au acumulat aluviuni de circa 40 cm.

Precizăm că traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN 10 între localitățile Zăbrătău și Crasna, județul Covasna. Menționăm că în această dimineață hidrologii au emis cod roșu de inundații pentru râul Buzău în această zonă.

Rugăm participanții la trafic aă adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB