---

Eşti aici

An curent

Arhiva

CNAIR SA informează participanții la trafic că la această oră pe DN 7, km 162+300, pe raza localității Milcoiu, județul Vâlcea, circulația rutieră s-a reluat în condiții normale pe ambele sensuri de mers.

Precizăm ca astăzi, 24.10.2017, în jurul orei 12:45, pe sectorul de drum menționat a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o cisternă, rezultând blocarea unei benzi de circulație prin rasturnarea pe carosabil a cisternei.

Lucrătorii DRDP Craiova, prin SDN Râmnicu Vâlcea, au inițiat deblocarea circulației pe banda afectată prin deplasarea unui utilaj care să scoată în afara parții carosabile cisterna răsturnată. Menționăm că șoferul cisternei a refuzat intervenția utilajului aparținând drumarilor, specificând că asteaptă un utilaj de le firma de care aparține și a invocat că solicită acest lucru pentru a evita deteriorarea vehiculului rasturnat pe carosabil.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite, semnalizările rutiere temporare şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului unde există incidente în trafic

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR