---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Duminică, 21.05.2023,  în intervalul orar 10:10 – 10:50,  pe DN Centura Bucureştiului pe sectorul cuprins între km. 2+400 – km. 2+950, vor fi instituite restricţii de circulaţie în vederea desfăşurării maratonului de ciclism „Prima evadare”.

Evenimentul, după o existență de 15 ani, a întrunit cel mai mare număr de participanți, devenind cunoscut și peste hotare, la edițiile trecute participând peste 2500 de concurenți din 20 de țări. Astfel, „Prima evadare” se remarcă ca fiind cel mai mare maraton de acest gen din Româna și din Europa de Est.

Printre scopurile acestui eveniment regăsim: încurajarea unui mod de viață sănătos, practicarea sportului de masă în rândul amatorilor și promovarea pădurilor, localităților, obiectivelor turistice din nordul Bucureștiului.

Precizăm și amintim că în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligația să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.