---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Azi, 19.03.2018, începând cu ora 01:30, se deschide circulația pe ntru toate categoriile de autovehicule pe DN 24, între între Poieni și Iași  (km 171+000 – km 188+000).

Măsura restricționării circulației pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost instituită din cauza ninsorii abundente și a viscolului ce determină vizibilitate redusă.

Menționăm că la această oră circulația rutieră este deschisă fără restricții de tonaj pe toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale afectate de condițiile meteorologice.

Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.