---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că începând cu data de 28.07.2016, ora 2000 va continua execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton pe DN 1, în zona pasajului rutier Ikea de la poziţia kilometrică 8+900.

Reamintim că pe pasaje se montează parapete rigide din beton iar în calea curentă parapete metalice.

Lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens.

Menționăm ca în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație.

Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR SA pentru creşterea ritmului de montare a separatoarele de sens. De aceea lucrările se desfășoară doar pe perioada nopții.

CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

CNADNR face apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Ulterior vom reveni cu informaţii suplimentare cu privire la continuarea lucrărilor pe următoarele lucrări de artă:

  • pasajul rutier de la km 9+850 – zona Metro şi
  • pasajul de la km 12+384 – zona Otopeni.

Până la această data au fost instalați:

  • 3800 metri liniari de parapete metalic și
  • 350 metri liniari parapete New Jersey. 

CNADNR