---

Eşti aici

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că pe drumul național DN 3A, între localitățile Lehliu – Drajnea, pentru siguranța participanților la trafic, se circulă controlat, în coloană, în spatele utilajelor de deszăpezire, cu spijinul echipelor de la poliția rutieră.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere și a le lucrătorilor de la drumuri pentru ca circulația să se desfășoare fără incidente.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. Reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon mai sus menționate sau de pe paginile de web, Facebook si Twitter ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro, https://www.facebook.com/cnadnr/, @CNADNR și link-ul http://213.177.10.50:6060/itn/default.asp.

CNADNR SA