Sâmbătă, 04.12.2021, începând cu ora 10:00, se vor institui restricții de circulație pe Centura București în zona lucrărilor la pasajul Olteniței - Popești Leordeni, respectiv contractul de ”Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2, km 23+600 și A1, km 55+520 – Lot 1: Amenajare nod rutier DN CB – DN 4 (Oltenița) km 29+500 – km 33+190”.

Restricțiile vor fi instituite pentru perioada 02.12.2021 - 01.12.2022.

Rugăm conducătorilor auto care doresc să tranziteze Centura Bucureștiului și DN4 să circule cu atenție sporită, având în vedere că traficul va fi deviat în totalitate, pe toate sensurile de mers, și să urmărească și să respecte cu atenție semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

Restricțiile de circulație se impun pe fondul lucrărilor care se desfășoară pe șantier, respectiv asamblarea tablierului metalic. Până în prezent, au fost montate grinzile de beton pe 5 deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni și coborâre spre Glina.

Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea și turnarea riglelor peste pilele deja executate și se continuă cofrarea, armarea și turnarea radierelor și elevațiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre București.

De asemenea, se avansează cu devierea utilităților și realizarea canalizării pluviale aferente pasajului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.