București 22.06.2022

Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării nerambursabile alocata prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, a finalizat în data de 07.06.2022 contractul aferent investiției, "Proiectare si Executie pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Sacuieni".

Obiectivul general al proiectului il reprezinta constructia a 7,62 km la profil de drum national, construirea unui pod/pasaj de-a lungul variantei ocolitoare a orasului Sacuieni, 14 podete noi si a unui numar de 4 intersectii giratorii (cu drumuri nationale si judetene).

Rezultatele finale în urma implementării proiectului:

• Lucrari de drum: - 7,623 km

- 4 intersectii (sensuri giratorii)

• Lucrari de arta : - 1 pasaj, L=71,40m (peste linia CF, la km 7+251)

- 14 podete casetate

Valoarea totală a proiectului: 57.873.699,15 lei conform Actului Aditional nr. 3 din 13.11.2020

Valoarea cofinanțării UE 2014-2020: 40.465.734,71 lei.

Durata proiectului: 96 de luni, la care se adauga, daca este cazul si perioada de desfasurare a activitatilor proiectului inainte de semnarea Contractului de Finantare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor

Cod proiect: 115371

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Infrastructură Mare POIM 2014-2020.

Date de contact:
Cristian Ovidiu PISTOL, Director General CNAIR SA., fax: (+4 021) 312.09.84.