Comunicat de presa 17.01.2017

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere aduce în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie emis un COD GALBEN valabil în intervalul 16 ianuarie, ora 23:00 - 17 ianuarie, ora 14:00. Acesta vizează fenomene de intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ, temporar viscol.

La această oră pe DN 3 Lehliu-Calarași, între localitățiile Radu Vodă și Vlad Țepeș, din cauza fenomenului de viscol la sol și a zăpezii aflate pe marginea părții carosabile rămasă de la viscolele anterioare, în vedere evitării producerii unor blocaje de trafic, pe acest sector  (DN 3, Radu Vodă – Vlad Țepeș) se circulă în coloană, controlat, cu utilaje al CNAIR și cu asistența Poliției Rutiere.

Precizăm că pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, în data intervalul orar 17:00/16.01.2017 - 05:30/17.01.2017, s-a acționat astfel:

• DRDP București: 181 autoutilaje și s-au răspândit 430,82 tone material antiderapant;
  • DRDP Craiova:  96 autoutilaje si s-au răspândit 322 tone material antiderapant și 0,2 tone clorură de calciu;
  • DRDP Timișoara: 44 autoutilaje și 190 tone material antiderapnt;
  • DRDP Cluj: 31 autoutilaje și s-au răspândit 120 tone material antiderapant și 0,2 tone clorură de calciu;
  • DRDP Brașov: 82 autoutilaje și s-au răsp