---

Eşti aici

An curent

Arhiva

CNAIR anunță participanții la trafic că începând de duminică, 23.08.2020, traficul va fi reluat pe ambele sensuri de deplasare în zona Câineni, de pe DN7.

Totodată, atenționăm conducătorii auto că la începutul lunii septembrie, pentru un interval de maximum patru zile, o să fie instituită o nouă restricție de circulație, pe un singur sens, în vederea efectuării lucrărilor de refacere a părții carosabile.

Restricțiile de tonaj (> 7,5 t) în perioadele de weekend se mențin, până la finalizarea lucrărilor.

Precizăm că finalizarea lucrării, conform contractului, este prevăzută pentru 15 septembrie 2020. În lipsa fenomenelor meteo extreme, există toate premisele ca lucrarea să fie finalizată mai devreme decât termenul contractual, în perioada imediat următoare.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că toate activitățile desfășurate au ca scop asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic.

Info lucrare:

CNAIR SA a demarat lucrările imediat după cedarea corpului drumului și surparea suprafeței carosabile de la începutul lunii martie.

În data de 10.03.2020 a început realizarea unui drum de acces și a platformei de lucru, această primă etapă desfășurându-se într-un interval de 14 zile.

În perioada 13.06.2020 – 20.07.2020 lucrările au fost întrerupte din cauza viiturilor și a debitului foarte ridicat al râului Olt, acestea afectând drumul de acces și platforma de lucru, care au necesitat intervenții substanțiale de refacere, în două rânduri.

Până în prezent, au fost forați 180 de piloți cu o adâncimea de 11 metri și diametrul de 800 mm.

De asemenea, au fost realizați 180 metri de radieri, cu o înălțime de 1,3 metri și 180 metri de zid de sprijin, cu înălțimea de 5 metri.