---

Eşti aici

An curent

Arhiva

În urma acțiunilor susținute ale drumarilor de la CNAIR, este posibilă, începând cu ora 16:00, deschiderea circulație pentru toate categoriile de autovehicule pe sectoarele 24D, Băleni – Tulucești și Grivița – Băleni de pe raza județului Galați.

La această oră nu mai sunt sectoare de autostradă sau drum national cu circulația închisă sau restricționată din cauza condițiilor meteorologice din ultimele zile.

Acționăm în permanență acolo unde situația o impune! 

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.      

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.