Miercuri, 01.06.2022, sectorul Rânca – Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800) al DN 67C - Transalpina se va redeschide, cu următoarele precizări:

• Circulația rutieră va fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în funcție de condițiile meteorologice (ceață, ploi torențiale, furtună, etc.) ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanșele, căderile de stânci și ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800;
  • Circulația rutieră va fi închisă/restricționată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului, pe sectorul DN 67C, km 34+800 – km 59+800;
  • Circulația rutieră este închisă pe timpul nopții, în intervalul orar 21:00 – 7:00, pe sectorul DN 67C, km 34+800 – km 59+800, potrivit prevederilor reglementării tehnice ”Normativ privind circulația rutieră pe drumurile montane – Drumul Național DN 7C Transfăgărășan și Drumul Național DN 67C Transalpina” – indicativ AND 615 – 2020;
  • Instituirea permanentă a restricțiilor de tonaj de 3,5 tone și de viteză de 30 km/h;
  • Districtele responsabile cu administrarea sectorului de drum au în stoc indicatoare de semnalizare necesare pentru menținerea siguranței circulației.

Decizia deschiderii traficului a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, precum și pagina FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

CNAIR S.A.