---

You are here

An curent

Arhiva

Comunicat de presa

Montarea separatoarelor de sens pe DN1 se execută și pe timpul nopții

 

 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că începând de astăzi, 07.06.2016, execuția lucrărilor de montare a separatoarelor de sens pe drumul naţional DN1 se va desfășura și pe timpul nopții.

Programul lucrărilor executate noaptea este de luni până vineri în intervalul orar 2200 - 0500.

Programul execuţiei lucrărilor pe timp de zi este după cum urmează:

➢ Luni – Joi, în intervalul orar 1000 – 1700;

➢ Vineri în intervalul orar 1000 – 1400;

➢ Sâmbătă în intervalul orar 0700 – 1300.

Lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel circulația se va desfășura pe două benzi pe sens.

Menționăm ca în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație.

Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de către conducerea CNADNR SA pentru creşterea ritmului de montare a separatoarele de sens.

Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

CNADNR face apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

 

 

CNADNR SA